Palvelut

Kampaamo

Parturi-kampaamoAmmattitaitoiset kampaajamme kouluttautuvat useita kertoja vuoden aikana, niin kampauksien, leikkauksien kuin värjäyksienkin saralla, joten sinua palvelee ajan hermolla oleva henkilökunta.

Meiltä saat leikkaukset niin miehille, naisille kuin lapsillekin. On toiveesi sitten kuivien hiusten tasaus tai pitkään pohdittu mallinmuutos, olet varmasti osaavissa käsissä!

Miehet voivat lisäksi kokeilla meidän uutuuspalvelua, amerikkalaista parranajoa tai -muotoilua. Lämpöiset hauteet ja veitsellä tehty parranajo jättävät ihon mukavan pehmeäksi. Parranajo on myös hyvä lahjavinkki miehelle, jolla on jo kaikkea! Voit yhdistää palvelun hiusten leikkaukseen tai ottaa sen omana palvelunaan.

Värjäykset toteutamme yli 16 vuotiaille naisille ja miehille. Tyvivärit, raidoitus, koko pään väri, liukuväri, taittoväri, shokkiväri, balayage… YOU NAME IT, WE DO IT!

kampaamo002Kampaajiltamme onnistuu tietenkin myös perinteiset permanentit.

Hiustenpidennykset toteutamme laadukkaalla Simply Natural aitohiuksella, sinettitekniikalla. Hyvällä hoidolla pidennykset pysyvät hyvänä kuukausia ja voit käyttää samoja hiuksia myös myöhemmin uudestaan. Pidennykset suunnitellaan aina yksilöllisesti, joten ole yhteydessä kampaajaasi hyvissä ajoin ennen laittoa.

Kampaukset juhlijoille! On toiveesi sitten rento lettikampaus tai sileä niskanuttura, on kampaajillamme ilo loihtia sinusta tärkeän päiväsi kaunotar. Kauniit ja kestävät kampaukset ovat yksi liikkeemme suurimmista ylpeyden aiheista! Kampauksen viimeistelee tietenkin juhlameikki, joka luonnistuu hyvin myös molemmilta kampaajiltamme. Meikeissä käytämme ammattitasoista YOUNGBLOOD -tuotesarjaa, joka on ainoana värikosmetiikkasarjana saanut allergia ja astmaliiton hyväksynnän kaikille tuotteilleen.

kampaamo002Hiushoidot ovat apu kuiville tai rasittuneille hiuksille tai päänahan ongelmiin. Päänahan ongelmissa käytämme system4- sarjan tuotteita, kosteuttavissa haudehoidoissa KMS -sarjan hoitotuotteita ja rakennepaikkaavissa hoidoissa OLAPLEX -menetelmää. OLAPLEXin voit yhdistää myös hiustenvärjäykseen, jolloin se suojaa hiusta hapetevärien aiheuttamilta rakennevaurioilta.

Hoitola

Kauneudenhoito - Kauneushoitola Lumo

Jalat

Perusjalkahoidon voit valita ilman lakkausta tai lakkauksella, jolloin saat lakan kotiin mukaasi. Molemmat hoidot sisältävät kovettumien ja känsien poiston, kynsien lyhennyksen, kynsinauhojen hoidon, raspauksen ja hieronnan. Varpaisiin voidaan tehdä myös geelilakkaus, jolloin se pysyy hyvänä perinteistä lakkausta pidempään.

Kädet

hoitola002Käsille voit valita useita hoitovaihtoehtoja. Manikyyri on käsien ja kynsien perushoito hieronnalla. Siihen on mukava yhdistää parafiinihoito, jolloin saat hoidosta pehmittävämmän. Parafiinihoidolla sarjahoitona on myös hyödyllisiä vaikutuksia reuman ja nivelrikon aiheuttamien särkyjen hoidossa. Uusi IBX -menetelmä on luonnonkynnelle tehtävä hoito erilaisiin kynsiongelmiin. Se voidaan tehdä pelkästään, tai yhdistää manikyyriin tai geelilakkaukseen. Geelilakkauksella pidennät lakkauksen kestoa jopa yli kahteen viikkoon. Kestolakkauksiin voidaan tehdä myös maalauksia ja koristeluja ja mikä parasta, saat poistettua ne vaivatta myös kotona. Rakennekynnet ovat vaihtoehto silloin kun kaipaat kynsiisi lisää pituutta. Käytämme kynsissä geelitekniikkaa. Rakennekynsien huoltoväli on 3-5 viikkoa. Pituuden, muodon ja värin valitset sinä, me toteutamme vaativammatkin toiveesi!

Kasvot

Kasvohoitoja on monia vaihtoehtoja. Perushoidot, erikoishoidot ja laitehoidot. Perushoidot suunnitellaan aina ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Erikoishoidot ovat valmiita, hieman tehokkaampia kokonaisuuksia, joista autamme sinua valitsemaan sinulle parhaan hoidon. Käytössämme on yksi markkinoiden tehokkaimmista ihonhoitolaitteista: hydrafacial. Lisäksi teemme kemiallisia happokuorintoja ja mikroneulausta.

Tarvittaessa autamme sinua löytämään hoitoa tukevat tuotteet kotikäyttöön, tai sitten olet tervetullut vain rentoutumaan ihanan hemmottelevaan hoitoon.

Ripsienpidennyksissä voit valita klassiset tai volyymipidennykset. Klassisissa pidennyksissä jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ohut 0.1, 0,15 tai 0,20mm paksu ripsikuitu. Myös kaarevuuksia on useita. Volyymeissä jokaiseen omaan ripseen liimataan 2-7 kpl hyvin ohutta 0,03, 0,05, 0,07mm kuitua. Tällöin tuloksesta saadaan todella kevyt, mutta haluttaessa myös todella dramaattinen. Tulethan ripsien laittoon aina meikittömin, hyvin puhdistetuin ripsin. Kotihoidossa tulee välttää öljyttömiä tuotteita ja voimallista ripsien hankausta ja nyppimistä. Ripset tulee puhdistaa päivittäin niille tarkoitetulla puhdistustuotteella, lian, rähmän ja meikinjäämien kerryttämien tulehdusten ja ripsen kasvuhäiriöiden välttämiseksi. Autamme sinua oikeanlaisen puhdistustekniikan ja välineiden valinnassa!

Yumilashes -ripsien kestotaivutus on luonnonripsen taivutus ja värjäys menetelmä, joka saa ripsesi näyttämään pidemmiltä ja taipuisammilta ilman mitään liimattavia lisäosia.

Perinteiset ripsien- ja kulmien kestovärjäykset ja kulmien muotoilut kuuluvat tietenkin valikoimaamme. Pienellä asialla saat hurjasti ryhtiä kasvoille!

Juhla- ja häämeikit, tehdään sinun toiveidesi mukaan. Meikeissä käytämme ammattitasoista YOUNGBLOOD tuotesarjaa, joka on ainoana värikosmetiikkasarjana saanut allergia ja astmaliiton hyväksynnän kaikille tuotteilleen.

Korvien rei´ityksen toteutamme turvallisella Inverness menetelmällä. Korvakorut ovat steriilisti yksittäispakattuja ja lävistäminen tapahtuu painamalla koru lävistysinstrumenttia apuna käyttäen suoraan lukko-osaan kiinni, joten lävistäminen on täysin steriiliä ja nopeaa.

Pigmentoinnit

Pigmentointi on hyvä niille asiakkaille, jotka haluavat näyttää huolitellulta heti herättyään. Pigmentointi korostaa omia piirteitä tai sillä voidaan häivyttää epäsymmetriaa. se voidaan tehdä kulmakarvoihin, silmänrajauksiin tai huuliin. Tekniikoita on erilaisia, joilla saadaan todella luonnollista tai hyvinkin näyttävää lopputulosta. Ennen aloitusta kulmat tai huulet piirretään ja suunnitellaan juuri sellaiseksi kuin sinä ne haluat ja mikä korostaa sinun parhaita puoliasi.

Tekniikka on tatuoinnin kaltainen, mutta ei ole ikuinen, vaan haalistuu ihosta pikkuhiljaa pois. Jos haluat pitää pigmentointisi koko ajan hyvänä, vaatii se vahvistuskäynnin 2-3 vuoden välein. Pigmentoinnissa käytetään kertakäyttöistä ohutta neulaa, jolla väriä viedään ihon ylimpiin kerroksiin. Teon jälkeen iholla saattaa esiintyä turvotusta ja punoitusta, joka laskee muutamassa päivässä. Värin päälle muodostuu rupi, jonka parantuminen kestää n. 5-9 vrk. Ruven parantumisaika on pigmentoinnin parantumisaika, jonka aikana tulee välttää aurinkoa, hikoilua, saunomista ja hoidetun alueen meikkaamista.

Vartalo

Karvanpoistossa käytämme sokerointi menetelmää. Se soveltuu niin kasvoille kuin vartalollekin. Sokeroinnilla saadaan poistettua hyvinkin lyhyttä karvaa. Paras tulos saadaan kuitenkin, kun ihon sheivauksesta on vähintään kaksi viikkoa ja edellisestä sokeroinnista vähintään neljä viikkoa. Suositeltu hoitoväli on 4-6 viikkoa.

Hot stone- kuumakivihieronta on koko vartalon hemmotteluhieronta lämpöisiä kiviä apuna käyttäen. Hyvä lahjavinkki tai hemmottelu itselle vuoden kylmimpinä aikoina.

Solarium tuo auringon myös vuoden pimeimpiin aikoihin. Solarium on UVA ja UVB säteitä tuottava valokaappi, joka tuottaa iholle rusketuksen. UV-säteet ovat ihan samoja säteitä, mitä auringosta saadaan. Herkkä iho saattaa palaa solariumissa ihan samoin kuin auringossa, aloitathan siis lyhyemmällä ajalla, mikäli ihosi palaa herkästi. Säteilyturvakeskuksen suositus on max. 10 käyntiä vuodessa ja max. 20min kerralla, ethän ylitä näitä aikoja. Solarium toimii ilman ajanvarausta aukioloaikojen puitteissa, henkilökuntamme neuvoo sen käytössä mielellään.

Planoplas Plasmakynähoidot

Planoplas®-plasmakynähoito
Ajan kuluessa ihomme elastisuus ja kimmoisuus vähenee, tehden ihosta ryppyisen ja raskaan. Kollageni tuotanto vähenee 20-80 ikävuoden aikana jopa puolella.

Tämä näkyy usein ensimmäisenä ohuella silmänympärysiholla. Vaikka kuinka lepäisimme ja elintapamme olisivat kunnossa, emme pysty vaikuttamaan raskaisiin silmäluomiin, jotka tekevät ilmeestämme helposti surullisen ja väsyneen.

Eivätkä raskaat silmäluomet ole useinkaan pelkästään esteettinen haitta – monet voivat kärsiä päänsärystä, silmien kirvelystä ja väsymisestä sekä näkökentän pienenemisestä.

Kirurginen silmäluomileikkaus on suuri operaatio, josta monet ongelmasta kärsivät kieltäytyvät peläten mm. pitkää palautumisaikaa tai mahdollista arpeutumista.

Planoplas®-plasmakynähoidon ansiosta meillä on tarjota hellävarainen vaihtoehto silmäluomileikkauksille!

 

Miten Planoplas®-plasmakynähoito toimii?
Plasmakynän kärkeen johdetaan pieni plasmasalama, joka ihoon osuessaan muodostaa välittömän lämpöreaktion eli plasmapisteen. Plasmapisteen ympäriltä iho kutistuu silminnähden ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen. Plasmahoidolla iho ei vahingoitu, vaan pinnallinen lämpöreaktio johdetaan vain ihon ylempään kerrokseen. Ei kosketa koneella ihon lainkaan vaan päinvastoin salama sammuu heti kun ihokosketus tapahtuu.

Kaikenkaikkiaan hoito on vähäriskinen, hellävarainen ihokudokselle ja lähes kivuton voidepuudutteen ansiosta.

Planoplas®-plasmakynähoidon tulos on nähtävillä välittömästi. Hoidon jälkeen käsittelylle alueelle tulee turvotusta ja plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupea. Rupi irtoaa ihosta noin viikossa, samoin turvotus laskee samassa ajassa. On äärimmäisen tärkeää sitoutua noudattamaan kotihoito-ohjeita, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen !!

 

Tietoa Planoplas®-plasmakynähoidosta
1. Hoidon kesto
Puudutteen vaikutusaika on 30-45 minuuttia, ja itse toimenpide vie noin 10-20 minuuttia. Lisäksi käytämme aikaa alkukeskusteluun sekä kotihoito-ohjeiden perusteellisen läpikäymiseen. Aikaa tulee kaikkineen varata noin 1,5 tuntia.

2. Tuloksen kesto
Hoitotulos pysyy ihossa arviolta noin kaksi vuotta tai pitempään, asiakkaan ihosta ja ikääntymisprosessista ja omasta kollagenituotannosta riippuen.

3. Hoitokertojen määrä
Yleensä yksi hoitokerta riittää, mutta asiakkaan tilasta ja ikääntymismuutoksista riippuen voidaan tarvita vielä toinen tai kolmas kerta.Hoitojen väli vähintään 3 kk.

4. Konsultaatioaika
Henkilökohtainen konsultaatioaika Planoplas®-hoitajasi kanssa ennen toimenpidettä on suositeltava. Konsultaatiossa kysytään terveydentilaasi liittyviä kysymyksiä sekä varmistetaan, että sinulle voidaan tehdä Planoplas®-hoito. Konsultaation hinta hyvitetään sinulle Planoplas®-plasmakynähoidon hinnasta.

5. Odotettavat hoidon sivuvaikutukset
Turvotusta ja rupeaa tulee käsittelylle alueelle ja ne häviävät ihosta noin viikosta. Turvotus on suurimmillaan 3:ntena aamuna hoidon jälkeen. Rupien irrottua alta paljastuu uusi vaaleanpunainen iho, jota tulee suojata auringolta 4-16 viikkoa.

6. Toipuminen
Turvotusta ja rupea esiintyy ihossa noin viikon, jolloin et ehkä halua esiintyä virallisissa tilaisuuksissa. Hoidon jälkeen voit muutoin toimia aivan normaalisti. Huomioithan, että lämpötilavaihteluita (sauna, hikoilu, aurinko, jne) käsitellyllä alueella tulee varoa!

7. TÄRKEÄÄ!
Planoplas®-kotihoito-ohjeisiin tulee sitoutua tarkoin. Saunaa, kylpylää, kuumia suihkuja, solariumia, hikisiä treenejä ja aurinkoa tulee välttää, jotta iho paranisi parhaalla mahdollisella tavalla. Pigmenttimuutosten välttämiseksi tulee käsitellyllä alueella käyttää aurinkosuojaa SPF 50.

 

Planoplas®-plasmahoidon EDUT:

ei mahdollisuutta ylikäsittelyyn ( ihon liiallinen kiristäminen)
ei arpia
ei nukutusta
edullinen
ei leikkausta
pitkäkestoinen tulos


ESTEET Planoplas®-plasmahoidolle:

kortisonilääkitys
raskaus tai imetys
tulehdus hoidettavalla alueella
sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä
HIV, AIDS ja hepatiitti
tekniset implantit pään alueella
vahva taipumus ihon pigmentoitumiseen
taipumus arpikudoksen liikakasvuun (arpikeloidi)
verenvuototauti
diabetes
säännöllinen turvotus silmien ympärillä (lymphatic drainage disorder)
tumma (etninen) ihonväri

Hieronta

Hieronta - Kauneushoitola Lumo

Urheiluhierojamme Jukka palvelee sinua monenlaisissa vaivoissa. Olitpa sitten vailla apua niska-hartia jännitykseen tai kaipaat apua urheilusuoritusten välillä palautumiseen. No mitä eroa on klassisella hieronnalla ja urheiluhieronnalla? -Eipä juuri mitään! Hierojan oma ammattitaito ja harrastuneisuus on avainasemassa kun hoidetaan urheilijoita. Sekä klassisessa, että urheiluhieronnassa keskitytään pääasiassa pehmytkudoksiin eli ihokudokseen, kalvorakenteisiin, lihaskudokseen ja jänteisiin. Välillisesti hieronta vaikuttaa tietysti myös niveliin. Hierontaotteet ovat molemmissa hieronnoissa samanlaisia, ero tuleekin lähinnä siinä, että urheiluhieronnassa otetaan huomioon lajin tyypilliset ongelmat ja lihasten käyttö, sekä urheilijan sen hetkinen tilanne. Kilpailukaudella ei voida tehdä kuin palauttavaa kevyttä hierontaa, kun harjoituskaudella voidaan käyttää enemmän voimaa. Urheiluhieronta ei ole tarkoitettu vain kilpaurheilijoille, vaan myös normaaleille aktiiviliikkujille. Liikunnan ja hieronnan yhdistelmällä saadaankin yleensä paras hoitotulos!

kampaamo002Milloin hierontaan ja miten usein? Hieronnalla voidaan hoitaa tervettä kudosta ja hoitaa lihas kireyttä ja jännitystä tai ennalta ehkäistä niitä. Tulehtuneita tai revähtäneitä lihaksia ei hierota. Säännöllinen n. kerran kuukaudessa tehtävä hieronta on ns. ennaltaehkäisevää tai ylläpitävää hoitoa. Jos sinulla on isompi vaiva, katsotaan ensimmäisen hoidon jälkeen seuraava aika yksilöllisesti, yleensä kuitenkin mahdollisimman pikaisesti 2-7 pv päähän ensimmäisestä hoidosta. Kun akuutti vaiva saadaan hoidettua, voidaan siirtyä ylläpito hoitoon. Ensimmäisen hoidon jälkeen voi esiintyä lihas- ja ihoarkuutta, joka häviää muutamassa päivässä, eikä sitä yleensä esiinny kuin ensimmäisellä hoitokerralla.

Jukka hieroo lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin ja pesäpallokauden hän toimii Kiteellä pelinjohtajana, joten silloin hieronta-ajat ovat pannassa, huomioithan tämän ajanvarauksissa.